Veilig Internetten met NordVPN

SolydXK richt zich op de veiligheid en privacy van haar gebruikers. Firefox is zo geconfigureerd dat u zo veilig mogelijk op het web kunt surfen. U kunt uw privacy echter aanzienlijk verbeteren wanneer u een VPN-dienst gebruikt. Een VPN-dienst stelt zijn gebruikers in staat om anoniem en veilig op het web te surfen.
NordVPN Diagram

Veilig toegang tot het internet

Cybersecurity lijkt misschien erg complex, maar NordVPN maakt het zo eenvoudig mogelijk. Geavanceerde technologieën beschermen uw internetactiviteiten tegen hackers en malware, beschermen u op openbare Wi-Fi-netwerken en blokkeren zelfs vervelende advertenties. NordVPN beschermt uw IP adres en zorgt ervoor dat niemand anders kan zien welke websites u bezoekt of welke bestanden u downloadt.

NordVPN is geïntegreerd in SolydXK

NordVPN LogoU kunt de NordVPN-applicatie met het systeemvakpictogram installeren via het welkomstscherm van SolydXK. Het NordVPN logo bevindt zich in uw systeemvak en geeft aan of u veilig bent verbonden met het internet of niet. Klik met de rechtermuisknop op het NordVPN logo om verbinding te maken, de status van uw verbinding te zien of uw persoonlijke voorkeuren in te stellen.

Help SolydXK

Als u een nieuw NordVPN account aanmaakt, krijgt SolydXK een kleine commissie die ons zal helpen om SolydXK te blijven verbeteren.

Klik op onderstaande banner om veilig op het internet te surfen!

NordVPN Grab Now Banner