Consultancy

SolydXK Services geeft advies op het gebruik en onderhoud van de open source SolydXK besturingssystemen.

Doordat deze besturingssystemen open source zijn (lees hier meer over onder "SolydXK Besturingssystemen"), worden er geen licentiekosten voor het gebruik van de software gevraagd. De tijd die wordt besteed aan de ontwikkeling, testen, onderhoud en distributie van de besturingssystemen is volledig eigen tijd van de internationale ontwikkelaars en op vrijwillige basis. Voor organisaties kan deze vrijblijvendheid een obstakel zijn, om zelfs maar een open source oplossing te overwegen.

SolydXK Services helpt u graag bij het maken van een realistische impactanalyse, wanneer u overweegt de overstap naar een open source besturingssysteem te maken. Deze impactanalyse bestaat o.a. uit:

  • Inzicht in de impact op beheer en risico's m.b.t. continuïteit.
  • Een kosten-baten analyse.
  • Een analyse van welke programma's wel en niet vervangen kunnen worden door een open source alternatief.

Ook als u de overstap reeds gemaakt heeft en u uw eigen bedrijf ziet groeien en afvraagt hoe het onderhoud mee kan groeien is SolydXK Services uw sparringpartner.

SolydXK Services biedt u persoonlijk advies, technische dienstverlening, support en opleidingen voor werknemers op het gebied van de SolydXK besturingssystemen (al dan niet in relatie met andere besturingssystemen).  Dit alles gebaseerd op een reeds jarenlange ervaring op het snijvlak van bedrijfsvoering en open source.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contact formulier.